Onsdag.

 
Jag har klippt ner min Dr Westerlund och jobbat vid datorn. Det är bra med små pauser under dagen och då passar jag på att tömma diskmaskinen eller lägga in en tvätt - fördelarna med att jobba hemifrån. 
 
 
Igår eftermiddag cyklade jag och barnen till slingan och jag fick några kilometer löpning i benen. Jag njöt av höstluften och de vackra löven på träden medan barnen hade mutats att gå hela slingan tack vare Pokémon go. Till middag värmde vi gulaschsoppa som vi hade kvar sedan dagen tidigare och storebror gjorde sin läsläxa och berättade om något han varit med om på fritids.
 
 
Idag ska han bowla tillsammans med sitt golfgäng som avslutning på säsongen och jag ska skriva klart inbjudningskort till hans discokalas som han ska ha med sin kompis. Det är verkligen inte klokt så fort tiden går och inte alltid helt enkelt att vänja sig vid att banden sträcks allt längre och fortare hela tiden. 
 
Idag lämnades alla innerdörrar in för att glasas och spegeln till badrummet beställdes. Inte en dag för tidigt! En bra onsdag alltså.
#1 - - Lena:

Vilken underbar tapet!! :)

Svar: Visst är det! Älskar den.
Kristina Robertsson