Skymningsljus & september.

 
Vår och sommar har passerat och nu är vi inne i september månad. September som, om den bjuder på mestadels sol, är en av favoritmånaderna. Ljuset, den friska luften och rutiner som håller på att återgå till det normala. Kan inte annat än att gilla det lika mycket som när semester och lediga dagar som istället lever lite vind för våg.
 
Igår kväll som var en helt vanlig och lugn fredagskväll hos oss så fick jag faktiskt lust att plocka fram kameran igen som inte varit framme på hela sommaren. Den funkar bara sporadiskt och displayen är helt sönder så den är inte helt enkel att använda sig av just nu. 
 
Vårt vardagsrum badade i varmaste kvällsljuset och vi hade precis ätit kvällsmat - barnen lekte med lego och ritade vid köksön, en öl stod på vardagsrumsbordet och vi planderade för de kommande lediga dagarna.
 
 
Idag har vi gjort långa listor. Hur mycket vi än har gjort på det här huset så går det alltid att lägga på listan över saker som vi har kvar. Näst på tur står trappan som ska in i höst och jag tror nästan att vi har lyckats enas om hur den ska se ut. Det blir en fröjd att få bort byggtrappan och äntligen kunna tapetsera i hallen. Jag vågar inte längre säga när saker och ting blir färdigt men jag håller tummar för en trappa och en tapetserad hall innan jul.
 
Ha en fin helg!