Slow start.

 
Jag och lilleman har en riktigt slow start denna lördag. De andra är på fotbollssammandrag men vi stannade hemma idag och myser och spelar Håkan. Han en stund med iPaden och jag med dagens första kopp kaffe. Den koppen som är godast och särskilt om blandar en sked kokosolja i kaffet också.
 
 
Igår överraskade vi barnen med en helkväll på Liseberg. Uppskattat! Vi körde på så länge de orkade och gick in ifrån parken förrän elva när det stängde. Lite blöta  - efter typ tio varv i flumride på raken det allra sista - men väldigt glada och bärandes på en jättechokladkaka efter stjärnvinst i lotteriet. Det var inga köer alls och en helt perfekt ljummen kväll för Liseberg.
 
 
Jag bläddar lite i senaste Lantliv och hittade ett recept på grillad kyckling med rödbetor och björnbär som ska serveras med en krämig fetaostsås. Det ska lagas imorgon! Det är inte helt enkelt att hitta fin och ekologisk kyckling tycker jag men just nu har vi en hemma som väntar på att tillagas.  Dessutom köpte jag på mig massa fina grönsaker från en odlare i grannsamhället som har ekologisk odling. Bland annat finfina rödbetor. 
 
 
Jag gillar uttrycket: "Nothing is set in stone" som pryder en sten på vardagsrumsbordet. Det känns skönt att inget i livet är eller måste vara som det alltid varit. Man får alltid ändra sig. Visst är det fint? Viktigt att lära barnen också tycker jag i en värld som blir allt hårdare och där principer och fördomar bland folk ibland står en upp i halsen. 
 
Vad tänker du på idag? 
 
 
Jag ska ta en kopp kaffe till, pussa på lillebror och linoljesåpa vår betongskiva i badrummet. Sedan jag kom över linoljesåpa så vill jag använda den överallt. Mirakelmedel! Men mer om det en annan dag.
 
Ha bästa lördagen!