Tisdagsmorgon.

 
Jag försöker börja varje morgon med varmt citron- och ingefärste - allt för att mota bort höstförkylningar. Och så är det faktiskt väldigt gott också så klart!
 
 
På köksön finns rester från morgonen aktiviteter vid frukosten. Storebror spelar schack i skolan och försöker nu lära mig och så får han läsa läsläxan högt för mig medan jag fixar i köket.
 
 
När barnen är lämnade tar jag dagens första kaffekopp och så brukar hörlurarna åka fram.
 
 
Vi har en stensamlare i familjen och hans små samlingar hittas lite överallt här hemma. Jag har faktiskt ställt en stor glasvas i hallen nu som han kan fylla på från fickorna när han kommer hem. Undrar hur lång tid det tar innan den fylls.
 
 
Vattnet vid den nya kökshon funkar fint och nu är även kaffe-perkulatorn flyttad till denna sida. Nu återstår bara att fundera ut förvaringen på timmerväggen för koppar, tepaket och karaffer.
 
 
Flanellskjorta kändes skönt i morse. Jag ville även elda men kom på i sista sekund att sotaren skulle komma och sota idag så jag hann hejda mig. Kanske lika bra det för nu är det nog över 25 grader utomhus och flanellskjortan har åkt av.
 
Och här sitter jag och jobbar, idag med en podcast i öronen.