... och nu är det 2017.

Hejsan så tiden har gått! Jag välkomnade 2017 med öppna armar. Vårt 2016 slutade lite halvtrist, med sjukhusbesök och annat tråkigt men nu är allt bra igen och det är dags att ta nya tag. Det är extra skönt att det märks att dagarna längs för varje dag. Jag älskar den känslan när ljuset vänder. 
 
 
Jag fotade i vardagsrummet häromdagen, det var mjölkdimma ute och vi tände ljus fast det var mitt på dagen. Efter att ha suttit i tevesoffan och följt skidåkarna i skidspåren i Ulricehamn klädde vi på oss och tog en långpromenad i skogen med mormors hund. Inget är så magiskt som dimma i skog och diskussionerna som blir när man går där tillsammans på en stig blir aldrig så bra som då.
 
 
Den här snögloben köpte jag förra året på Artilleriet - det pussande eskimåparet får stå framme hela vintern och sprida lite kärlek här hemma.
 
 
Det bästa med att plocka bort julsaker och julstjärnor är att man flyttar runt alla blommor och lampor sen när de ska på plats igen. Vardagsrummet fick både nya lampor och nya ljuslyktor. Vasen fick jag i julklapp och den älskar jag! Ser fram emot att stoppa olika gröna kvistar från naturen i den under året.